Handen

Na het desinfecteren van de handen en nagels worden de nagelriemen los gemaakt van de nagels. Hierna wordt de natuurlijke nagel vetvrij gemaakt en dan wordt er een tip/kunstnagel geplaatst voor verlenging, deze wordt geknipt tot de lengte die de klant wenst.
Het op liggende randje wordt weg gevijld tot net boven de nagelplaat.
Hierdoor ontstaat het resultaat dat de tip en de eigen nagel een geheel vormen en zodat iedere nagel even lang is.

Deze nagel alleen bied geen stevigheid en is bedoeld  voor de verlenging.

Na het aanbrengen van de tip wordt er een primer aangebracht op de eigen nagel hierdoor hecht de gel beter, nu kan de gel worden aangebracht.
De gel wordt laagje voor laagje aangebracht met het maximum van 3 lagen. Na het aanbrengen van een gel laag gaat de nagel onder de daarvoor ontworpen UV lamp ,deze lamp zorgt er  voor dat de gel hard wordt.
Na het aanbrengen van het laatste laagje gel word de plak laag met een speciale vloeistof verwijderd. Nu wordt de nagel gevijld tot men het juiste eindresultaat heeft behaald.
Als laatste komt er een een blanke gel laagje op die ook onder de UV lamp moet het voordeel hiervan is nadat het plakvrij maken van deze laag de nagels blijven glanzen,en niet afgelakt hoeven te worden met een blanke lak.

Ook bij gel nagels krijgt men na verloop van tijd tussen 3 tot 4 weken te maken met uitgroei en lange nagels.
Deze uitgroei kunt u weer laten opvullen bij uw nagel styliste.
Zij zal de oude gel deels vervangen door nieuwe gel en zal ervoor zorgen dat het geheel weer aansluit en de lengte wordt naar wens aangepast.

De aangebrachte gel is luchtdoorlatend en niet schadelijk voor de eigen nagel. Deze gel is alleen te verwijderen door het afvijlen van de gel, echter adviseer ik dit niet zelf te doen i.v.m het eventueel beschadigen van de natuurlijke nagel als die niet op professionele wijze wordt verwijderd.

Gel is te verkrijgen in vele kleuren, voordeel hiervan is dat je je nagels niet meer hoeft te lakken en het niet afbladdert.
French manicure met een mooi super wit randje, of naturel look, met of zonder glitter het is allemaal mogelijk.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.